Věčné mládí může být realitou, stačí si vybrat vhodný typ ošetření

Zachovat mládí je dávná lidská tužba. A moderní estetická medicína ji umí poskytnout. Jaké zákroky nabízí?

Vrásky musí pryč aneb využijte nejen lifting

Estetická medicína a plastická chirurgie patří v současné době k rychle se rozvíjejícím oborům. Společné jim je to, že se snaží především docílit ideálního vzhledu ošetřovaného. Estetická medicína, jež je jakousi podmnožinou plastické chirurgie, tak činí konkrétně prostřednictvím miniinvazivních zákroků, nejčastěji formou injekcí.

Lze tedy říci, že tato oblast se obecně snaží vyhledat zákrok vhodný pro konkrétního pacienta tak, aby bylo docíleno optimálního a přirozeného výsledku. A celá procedura tak ani nebyla pro ošetřovaného nadměrně zatěžující. Nemusíte se tedy obávat bolesti ani náročné rekonvalescence.

Jednotlivé metody jsou tak schopny například vyhladit přebytečné vrásky, vyplnit rty, vyřešit kruhy pod očima nebo zpevnit kontury obličeje, případně provést celkové omlazení těla zejména v partiích, jako je krk nebo paže. Vyhledávané jsou přitom nejen mezi ženami. O svůj vzhled dbá i stále více mužů.

K nejčastěji poptávaným zákrokům v současné době patří především různé způsoby odstranění vrásek. Tyto zákroky se obecně dělí na invazivní a neinvazivní. K invazivním formám patří především aplikace kyseliny hyaluronové, botulotoxinu a různé formy liftingu. V této kategorii pak dominuje zejména aplikace tzv. mezonití, což jsou přirozeně vstřebatelné bionitě, s jejichž pomocí se obnovuje produkce kolagenu v pokožce.

Estetická medicína nabízí mnohem víc

Stejně tak v případě omlazení dalších partií těla přicházejí klienti a klientky s požadavkem na celkovou revitalizaci pokožky. Dámy specificky taktéž hledají u svých lékařů pomoc s odstraněním celulitidy, případně vyžadují taktéž dotvarování hýždí.

K moderním metodám odstranění tuku patří kupříkladu použití karboxyterapie, která využívá kysličníku uhličitého. Ten vyvolá nárůst intenzity spotřeby kyslíku, což vede k lepšímu prokrvení ošetřované tkáně a uvolnění tukových buněk.

Uvažujete o tom, že některý z těchto výkonů rovněž podstoupíte? Společnost Aurum Clinic s.r.o. nabízí širokou škálu postupů z oblasti právě estetické medicíny a plastické chirurgie. S více než 15 lety zkušeností v oboru přináší svým klientům vysokou úroveň odbornosti a současně empatický přístup.