Kameny, na kterých můžete stavět

Především v Kraji Vysočina, na Jihlavsku, Havlíčkobrodsku, Pelhřimovsku a také na Benešovsku ve Středočeském kraji působí rodinná firma PT Stones. Už patnáct let se zabývá úklidovými službami. Uklízí pravidelně i jednorázově nebytové prostory, jako jsou kanceláře, restaurace, autosalony, společné prostory bytových domů, ale i byty, rodinné domy, rekreační chalupy a chaty. Úklidové služby provádějí vyškolení pracovníci, kteří při práci používají vlastní úklidové nářadí a prostředky. Podle požadavku zákazníka pravidelně doplňují základní hygienické potřeby, jako jsou mýdla, tekutá mýdla, toaletní papír a papírové ručníky. Při pravidelném úklidu na místo vyjíždí konkrétní pracovník, který bývá zastoupen zpravidla jen po dobu dovolené nebo nemocenské. Když je úklid objednán jednorázově, například do bytu nebo rodinného domu, může si zákazník vybrat, zda chce provést úklid s použitím firemních nebo vlastních úklidových prostředků a náčiní. Užití vlastních prostředků se promítne v nižší ceně.

Úklid může zahrnovat i širší služby, například čištění koberců a čalouněných souprav parním čističem bez použití chemie. Firma PT Stones při úklidu používá výkonné protialergické zařízení Rainbow, se kterým lze bezprašně vyluxovat koberce, čalouněný nábytek a další podlahové plochy. Koberce hloubkově vypere a vysaje z nich většinu vody, takže doba, po kterou je koberec vlhký, se oproti jiným způsobům čištění výrazně zkrátí. Tímto způsobem je možné v rámci komplexního úklidu vyčistit i čalouněný nábytek a matrace.

Nejen firmy, ale i některé rodiny využívají možnosti pravidelné pomoci v domácnosti. Je to zejména tam, kde je žena pracovně velmi vytížená, v domácnosti žije osamělý muž, zdravotně postižený nebo starší člověk. Dá se domluvit i čištění a úprava hrobů, zásobování kancelářskými potřebami a úklidovými prostředky. Stačí zavolat na číslo 603587540.

Na toto číslo mohou volat také ženy, které by měly zájem ve firmě PT Stones pracovat a věnovat se úklidovým pracím. Podmínkou je bydliště v Benešově nebo jeho okolí a aktivní řízení osobního automobilu.