Pobyt v hotelu Pohoda jako vánoční dárek

Ten, kdo si chce odpočinout od rušného města, načerpat sílu na nové aktivity a užít si komfort s lázeňskými procedurami, neměl by nechat bez povšimnutí nabídku čtyřhvězdičkového hotelu Pohoda. Wellness Luhačovice se nachází v klidné části města, nedaleko Pozlovické přehrady a letního aquaparku Duha. Hosté se mohou ubytovat v některém s 90 komfortních pokojů nebo v apartmánu s oddělenou ložnicí. V hotelu je kromě wellness centra také saunový svět a relaxační centrum, v nichž se klientům věnují odborně vyškolení maséři a masérky a další lázeňský personál. V areálu hotelu je parkoviště, v celém komplexu se lze prostřednictvím WiFi připojit k internetu. , najíst se v hotelové restauraci. Firmy mohou ke svým akcím a školením využít dobře vybavenou konferenční místnost.

Ubytování Luhačovice je připraveno v pokojích, vybavených moderním nábytkem, vlastním sociálním zařízením, LCD televizí se satelitním příjmem, minibarem, telefonem a pevným i bezdrátovým internetovým připojením. Zejména v létě návštěvníci hotelu ocení klimatizaci na pokojích a balkon, případně francouzské okno s výhledem na okolní krajinu.

Z hotelu je dá během dvaceti minut pěšky dojít až na lázeňskou kolonádu. Hosté si hotel oblíbili nejen kvůli přátelské rodinné atmosféře, ale také možnostem procházek a cyklovýletů do okolí Luhačovic v chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Dá se tady také hrát tenis, rybařit, věnovat se vodním i zimním sportům.

Hotel nabízí celou řadu různě zaměřených pobytových balíčků, které jsou v podobě dárkového poukazu ideálním vánočním dárkem. Speciální slevy jsou poskytovány seniorům, přímo pro ně je určen balíček Týden pro seniory s polopenzí, který je plný relaxačního, kulturního a společenského vyžití. Kdo se rychle rozhodne, objedná pobyt v hotelu do 15. ledna a do konce ledna ho uhradí, dostane First moment slevu.