Skvělé slevy a rezervace léků

Významných slev si v současné době mohu užít všichni, kteří nakupují v lékárnách BENU. Na některé produkty jsou slevy až ve výši sedmdesát procent. Jsou to například dezinfekční vlhčené ubrousky, antibakteriální gel na ruce, nosní kapky, ústní voda, některé vitamíny a minerály. Příjemná sleva je i na produkty Bioderma, které vyhledávají hlavně lidé se suchou nebo až atopickou pokožkou. Kdo má citlivou vysušenou kůži, pociťuje nepříjemné svědění, ztrátu pružnosti a měkkosti pokožky, měl by ji vyživovat, hydratovat a pravidelně ošetřovat produkty řady Atoderm. V nabídce je krém na ruce, sprchový olej, sprchový krém i gel, a také tyčinka nebo balzám na rty. Kdo tyto produkty vyzkouší, přesvědčí se o jejich kvalitě a během krátké doby pocítí zlepšení.

Velmi kvalitní produkty v péči o tělo a pleť přináší francouzská přírodní kosmetika L´occitane z Provence. Při nákupu bambuckého másla, přípravků z levandule, mandlí, verbeny a slaměnky v hodnotě 690 Kč, dostane zákazník dárek v podobě krému a balzámu na ruce. Maminky zcela určitě ocení slevy na kojeneckou výživu Nutrilon.

V Kroměříži lze lékárnu BENU, kterou provozuje společnost Lunakrom Moravia, navštívit na náměstí Míru v budově polikliniky. Zákazníkům nabízí osobní konzultace s certifikovanými lékárníky, kteří na požádání provedou komplexní vyhodnocení všech léků, užívaných pacientem, a upozorní na možné negativní působení nejen léků mezi sebou, ale také s konkrétními potravinami a bylinkami. Zákazníci v této lékárně nakupí klasická léčiva na lékařský předpis i z volného prodeje, doplňky stravy, kosmetiku, zdravotnické pomůcky a veterinární potřeby pro domácí mazlíčky. Užitečnou službou, která ušetří čas i námahu pacientů, je rezervace eReceptu. Během chviličky lze zajistit rezervaci léků pomocí webového formuláře nebo BENU aplikace. Lékárna Kroměříž zákazníka informuje o dostupnosti léků SMS zprávou a e-mailem a ten má díky rezervaci jistotu, že je jeho objednávka připravena a může si ji jít bez obav vyzvednout.