Moderní okna, dveře a zimní zahrady

Už druhá generace podnikatelů nabízí majitelům rodinných domů svoje služby v Praze 6 – Břevnově. Firma Stavby a rekonstrukce působí na našem trhu již od roku 1992, na základech této rodinné firmy byla v roce 2009 založena společnost STAR okna, která se věnuje výrobě dřevěných oken a dveří. S výrobou dřevěných oken začala už v roce 2002 v rámci stavební firmy. Sortiment dřevěných oken a dveří doplnila dalšími konstrukcemi, jako jsou zimní zahrady, parapety, okenice, garážová vrata a atypické dřevěné konstrukce. Výroba probíhá v Kladně, firma zjišťuje dodávku, montáž, servis a garanci.

Eurookna jsou vyráběna ze čtyř nebo třívrstvého lepeného eurohranolu, s izolačními dvojskly nebo trojskly a teplým nekovovým meziskelním rámečkem ve čtyřech barevných odstínech. Vyznačují se výbornými izolačními vlastnostmi a minimálním rizikem povrchových kondenzací. Zákazníci si velmi oblíbili také dřevohliníková okna, vhodná pro moderní úsporné domy. Naopak majitelé starých domů si nechávají dělat repliky historických oken nebo okna špaletová. Svoje příznivce stále mají i okna plastová.

Terasové dveře se vyrábějí na zakázku dle individuálních požadavků zákazníků, také skládací dveře nebo integrované. Integrované dveře Centor představují koncept, který slučuje dveře, zaclonění (screen) a sítě proti hmyzu do jednoho systému. Tvoří novou revoluční kategorii dveří, které sjednocují interiér s exteriérem. Kování je skryté, není překážkou ve výhledu na zahradu, otevírání dveří je velmi snadné. Stačí si vybrat vhodný typ dveří a provedení.

Dřevěné vchodové dveře jsou vyráběny ze čtyř nebo třívrstvého lepeného eurohranolu v provedení smrk, meranti nebo dub. Jednotlivé dílce jsou před slepením máčeny, aby byla zajištěna ochrana dřeva ve spojích a dveře byly chráněny proti plísním a škůdcům.

Zimní zahrady jsou velmi příjemným rozšířením obytného prostoru a dělají se v dřevěném EURO provedení podle individuálních požadavků zákazníka.