Nákupy pro zdravotnictví pohodlně a spolehlivě

Potřebujete pro svou práci zdravotnický materiál jako jsou ochranné masky, vyšetřovací rukavice, jednorázové čepice, injekční stříkačky, jehly, obvazové potřeby, a také zdravotnické přístroje, jako jsou tlakoměry, glukometry, optotypy, fonendoskopy, teploměry a inhalátory? Nebo pečujete doma o blízkou osobu, schází vám různý spotřební materiál jako je dezinfekce, obvazy, obinadla, inkontinenční pomůcky a potřebujete jeho pravidelný přísun?

Prodejem zdravotnických potřeb, přístrojů, pomůcek a dezinfekcí se zabývá firma MEDIKO – OTS, s. r. o. z Hradce Králové. Její pracovníci vycházejí vstříc i lékařům, kteří při práci používají různé tiskopisy a formuláře a rovněž potřebují obměňovat svoje pracovní oblečení. Stačí si otevřít stránky e-shopu a vybírat. Při objednávce nad 2500 Kč je doprava zdarma a zákazník od společnosti MEDIKO dostane i dárek. Ve výhodě jsou zákazníci z Hradce Králové. Ti si mohou zboží objednat a poté, co jim ho pracovníci firmy nachystají, si ho mohou vyzvednout v kamenné prodejně na Dukelské třídě, která je otevřena od pondělí do čtvrtka od sedmi do sedmnácti hodin, v pátek do šestnácti. Když zákazníci nemají možnost si zboží sami odvézt, při objednávce nad 800 Kč mají rozvoz zdarma. Zboží po České republice rozváží dopravní služba PPL, která ho doručuje zpravidla do druhého pracovního dne od expedice, nebo Zásilkovna do sítě svých poboček, případně i na konkrétní adresu.

Kromě zdravotnických potřeb firma prodává i hygienické potřeby, kosmetiku Hydrovital, prostředky na mytí, ubrousky, toaletní papír a papírové ručníky, doplňky stravy, léčivé čaje a kancelářské potřeby. Jestliže zákazník preferuje určitou značku zboží, může se při objednávce zaměřit na odpovídající nabídku. Při pravidelném odběru je dobré věnovat pozornost akčnímu zboží nebo zboží ve výprodeji, které je k mání za výrazně nižší ceny.