Elektromontáže Uzel – dlouholetý partner ČEZu

Společnost Elektromontáže Uzel je elektrotechnickou firmou sídlící ve středočeských Zárybech, konkrétně na adrese Záryby 125. Jedná se o menší firmu zaobírající se silnoproudými i slaboproudými elektromontážemi – zkrátka rozumí elektřině ve všech jejích podobách. Díky menší velikosti firmy navíc panuje uvnitř ní přátelská atmosféra, což se pozitivně projevuje i na kvalitě komunikace se zákazníky.

Ačkoliv se jedná o menší firmu, tak i přesto si na trhu už stačila vydobýt silné postavení. Dokonce až tak silné, že se stala jedním ze stabilních partnerů ČEZu – konkrétně Elektromontáže Uzel jsou smluvním partnerem pro odběrná zákaznická místa tohoto největšího výrobce elektřiny v České republice. To v praxi znamená, že tato společnost se stará kupříkladu o připojování odběrných míst či revize přípojek ČEZ v bytových i komerčních objektech.

 

Kvalitní a spolehlivá elektroinstalace

Firma Elektromontáže Uzel s.r.o. se stará o kompletní proces umístění elektroinstalace do objektu. To znamená, že provádí nejenom samotnou montáž elektroinstalace na základě předem schválené projektové dokumentace, ale zároveň se stará kupříkladu i o závěrečnou elektrorevizi. Zkrátka dokud není elektroinstalace plně funkční, tak zaměstnanci této firmy své pracoviště neopustí. Služby této společnosti je přitom možné využít kdekoliv v okolí Prahy.

Kromě montáží elektroinstalace provádí tato elektrotechnická společnost i servis a opravy průmyslových rozvodů, včetně servisu rozvoden či čištění a údržby trafostanic. Zakládá si přitom na maximální kvalitě prováděných služeb i všech používaných materiálů – odebírá elektromateriál od prověřených výrobců typu ABB, Moeller či Schrack. Tento elektromateriál navíc i samostatně prodává, případně si lze jejím prostřednictvím nechat dodat materiál na objednávku.