Dětské středisko Rožnov – praktický lékař pro děti a dorost v Českých Budějovicích

MUDr. Jana Junková, jež ordinuje v dětském středisku Rožnov, je dětskou lékařkou s dlouholetou praxí, která se specializuje na poskytování komplexní zdravotní péče dětem od jejich narození až po dosažení 19. roku života. Její ordinace se nachází v Českých Budějovicích v ulici Lidická, přičemž zde ráda přivítá i nové pacienty – aktuálně přijímá pacienty do stavu. Pokud jste tedy z Českých Budějovice a hledáte spolehlivého lékaře, který bude vaše dítě doprovázet celým jeho vývojem a bude mu k dispozici v případě jakýchkoliv zdravotních problémů, tak právě MUDr. Junková je tou správnou volbou.

Dětské středisko Rožnov poskytuje celou řadu služeb, jako jsou ambulantní vyšetření a ošetření dětí a dorostu, poradna pro kojence, preventivní prohlídky a povinná očkování. Kromě toho toto dětské středisko České Budějovice nabízí i další preventivní očkování, jako je očkování proti klíšťové encefalitidě, žloutence typu A a B, meningokokům či rotavirovým infekcím.

 

Kompletní zdravotní péče o děti i dorost

Kromě standardních lékařských výkonů, jež zde provádí zkušený praktický lékař pro děti a dorost, je sem možné zavítat i kvůli zdravotnické administrativě. Dočkáte se tu tedy sepsání různých potvrzení, jako jsou potvrzení pro nástup do školy či pro sportovní oddíly. V neposlední řadě tato ordinace nabízí i vyšetření za účelem realizace lázeňské péče či ošetření v rámci úrazového pojištění.

Ordinace je zároveň smluvním partnerem většiny známých pojišťoven působících v ČR, takže celá řadu výkonů a potvrzení je hrazena zdravotními pojišťovnami. Stále však existují platby, jež pojišťovny nehradí a je potřeba je uhradit v ordinaci – o nich vás vždy ale pochopitelně předem informují. Ať už tedy využijete jakoukoliv službu, tak jedním si můžete být vždy jisti – a to tím, že zde bude o vaše dítě vždy pečlivě a dobře postaráno.