Elektroinstalace Zeman – profesionální, rychlá a efektivní práce s elektrem

Pokud sháníte firmu, která dokáže nainstalovat nebo opravit elektrické systémy od A až do Z, tak jste na správném místě. Elektroinstalace Zeman s.r.o., založená v roce 2009, totiž zvládne skutečně vše – od jednoduchých oprav až po složité elektroinstalace. Jejími hlavními zásadami jsou při tom profesionalita, rychlost a maximální efektivita. Vzhledem k sídlu v Hradci Králové nabízejí komplexní elektrotechnické služby převážně pro tento region a jeho blízké okolí.

Konkrétně mezi jejich stěžejní služby patří rekonstrukce elektroinstalace, montáž elektroinstalace v novostavbách, napojení na nové rozvody elektřiny, instalace elektrického podlahového vytápění, havarijní opravy a revize elektrických zařízení. Luboš Zeman, zakladatel Elektroinstalace Zeman, navíc působí v elektrotechnickém průmyslu již od roku 2009. Tudíž se může pyšnit vskutku bohatými zkušenostmi.

 

Havarijní služba při problémech s elektrikou

Máte problém s elektrikou v domě či bytě a nevíte, co s tím? Pak přesně vám je tým Elektroinstalace Zeman připraven pomoci. Nabízejí svým zákazníkům havarijní službu, která je k dispozici 24/7, takže je můžete kontaktovat kdykoliv a s jakýmkoliv problémem. V případě poruchy vám rychle a spolehlivě pomohou vyřešit problém s elektroinstalací. Navíc, ať už potřebujete spolehlivou a kvalitní elektroinstalaci pro novostavbu nebo naopak starou budovu, tak vám nabídnou komplexní elektroinstalační práce.

Postarají se o vše, a to včetně vytvoření elektroměrové desky, konče zásuvkovou skříní a vypracováním závěrečné revizní zprávy. Všechny práce na elektroinstalaci provádějí dle platných českých norem (ČSN). Zkrátka zakládají si na tom, aby všichni klienti byli s jejich prací naprosto spokojeni. Nabízíme také elektrické podlahové vytápění, které je výbornou variantou pro vytápění vašeho domu či bytu.