Harpy Tomáš Hádek – odborníci na výrobky z kůže

Společnost Harpy Tomáše Hádka je firmou zabývající se výrobou kožených doplňků, a to již od roku 1989. Za tuto dobu si vydobyla pozici významného výrobce kožených doplňků na českém trhu, a to díky své kreativitě, zkušenostem a lásce ke kůži. Zdejší práce totiž začíná a končí u kůže – zkrátka již přes třicet let se věnují nejen výrobě kožených doplňků, ale také práci s kůží jako takovou. Při každé zakázce se přitom snaží využít maximum z toho, co kůže nabízí – a to nejenom po estetické stránce, ale i co se týče praktického použití a funkčnosti.

Jejich výrobky jsou výhradně ručně vyrobené, a to s obrovskou pečlivostí, aby každý kus byl jedinečným výrobkem a splňoval všechny požadavky zákazníka. V jejich nabídce najdete širokou škálu kožených doplňků, včetně brašen, kabelek, opasků, sandálů či kožených masek. Tyto výrobky jsou navíc nejenom stylové, ale díky kvalitní kůži i neskutečně dlouho vydrží.

Kožené výrobky pro koncové zákazníky i filmové a reklamní produkce

Dalším produktem, který vyrábějí jsou nátepníky. Jedná se o kožené doplňky, které slouží zápěstí a předloktí k ochraně rukou – dostupné jsou ve všech možných variantách, aby vyhovovaly požadavkům zákazníků. S výrobky z Harpy se tedy můžete setkat na různých místech. Kromě zakázkové výroby pro historický šerm, fantasy a LARP, se dokonce podílejí i na výrobě kostýmů a doplňků pro zahraniční a tuzemské filmové produkce. Jejich práci naleznete také v reklamních kampaních, kam dodávají kožené rekvizity.

Sokolnictví je také jednou z jejich specializací. Pro sokolníky dodávají kožené rukavice na ochranu rukou a dále čepičky pro dravce. Kožené doplňky jsou pro ně zkrátka vášní a tuto lásku ke kůži a umění přenášejí do každého výrobku.