Interiéry Andrle – kvalitní žaluzie a rolety pro každého

Firma Interiéry Andrle sídlící v Hradci Králové se od roku 1999 specializuje na prodej a montáž stínící techniky, především ve Východních Čechách. Jejich profesionální přístup, rychlá dodávka a instalace, stejně tak jako výtečná komunikace se zákazníky a vysoká kvalita produktů z ní dělají jednoho z nejlepších poskytovatelů stínící techniky na českém trhu. Jednoduše řečeno mezi širokou nabídkou stínící techniky vždy naleznete žaluzie či závěsy, jež budou vyhovovat všem vašim představám a požadavkům.

Díky mnohaleté tradici má navíc firma Interiéry Andrle vyzkoušeny a ověřeny nejlepší a nejvhodnější materiály, které ještě podtrhnou vysokou kvalitu nabízení stínící techniky, a zaručí spokojenost zákazníka. Firma Interiéry Andrle pochopitelně spolupracuje s těmi nejvýznamnějšími společnostmi v oboru stínící techniky.

 

Kvalitní vnitřní stínící technika i zasklívání lodžií

Konkrétně nabízí velmi hojně poptávané venkovní a vnitřní rolety a žaluzie. Vnitřní stínění, tedy zejména zmíněné žaluzie a rolety, se i u vás doma rychle stanou dokonalým stylovým doplňkem, který zamezí průchodu slunečních paprsků do interiéru a zároveň zabrání pohledům zvenčí, díky čemuž vytvoří příjemné soukromí. Dále se zde zabývají i prodejem a instalací markýz, japonských posuvných stěn či sítí proti hmyzu.

Kromě výše uvedených stínících technik je často vyhledávanou službou, kterou Interiéry Andrle nabízejí, i odborné zasklívání lodžií.  Tato firma má totiž dlouholeté zkušenosti se zasklíváním lodžií, což je v současné době velmi vyhledávaná služba, neboť sklo na balkoně je nejenom estetický, ale i praktický prvek, který chrání před nepříznivými vlivy počasí. Všechny produkty jsou navíc dodávány jak v klasickému designu, ale i v tom vysoce moderním – je jen na vás, který vám padne do oka více.