Netrapte se s vedením účetnictví

Když v roce 1996 ing. Zlatuše Zelenická zakládala firmu DAINPO spol. s r. o., měla za sebou čtyři roky zkušeností v oboru. Dnes DAINPO zaměstnává patnáct odborníků, kteří poskytují takové služby, jako je vedení účetnictví a daňové evidence, daňové poradenství, mzdové účetnictví a personalistika, kontrola daňové evidence, rekonstrukce účetnictví a další. S některými klienty firma navazuje spolupráci v krátkodobém časovém horizontu, s jinými je v kontaktu po řadu dlouhých let. Upřednostňuje průběžné řešení problémů, aby měl charakter spolupráce v účetní, daňové a právní problematice formou prevence. Na veškeré služby firma dává právní záruku, protože je pro vykonávanou činnost řádně pojištěna. Aby klienti dostali opravdu komplexní služby, navázala spolupráci s advokátní kanceláří Mgr. Janusze Sabely a Mgr. Alexandra Wojnara, které poskytují právní servis.

Jestliže si klient domluví vedení účetní agendy, dostává výkazy a výsledky hospodaření své společnosti. Vedoucí pracovníci klienta tak mohou dobře reagovat na ekonomický rozvoj firmy. Zajištění služeb ve vysoké kvalitě a zabezpečení všech rizikových momentů jim umožňuje se plně soustředit na osobní nápady v podnikání. Účetní agendu může vést také zaměstnanec klienta, který provádí předem domluvené operace v účetním systému. Data jsou zasílána do účetní společnosti, kde podléhají kontrole a konečnému zaúčtování. Vše lze zajistit také dálkovým přístupem k síti klienta.

DAINPO může svého klienta rovněž zastupovat před správcem daně. Jeho odborníci znají všechny předpisy, efektivně komunikují s finančním úřadem a v daňovém řízení díky tomu dosahují lepších výsledků. Společnost DAINPO je jedna z mála firem, která poskytuje služby i v rámci mezinárodního zdanění.  Ke standardním službám patří sestavení a podání daňového přiznání daně z příjmu, a také k dani z přidané hodnoty, přiznání a výkaznictví ke spotřebním daním, dani z nemovitých věcí a silniční daně.