Jaro vítejte v čistém domově

Jaro je skoro v každé domácnosti spojeno s úklidem a čištěním po dlouhých zimních měsících. Myjí se okna, vysávají a čistí koberce, sedací soupravy, otírají se rámy oken a dveří, vymetají pavučiny z balkónů a lodžií. Úklid vyžaduje čas a také dobrou fyzickou kondici. A to každý nemá. Přesto je příjemné se vracet do domova, který září čistotou a voní. Jak toho dosáhnout? Stačí si objednat úklidovou službu. Firma iCleaner provádí profesionální úklidové služby v Hlinsku, Královéhradeckém a Pardubickém kraji, a také kraji Vysočina. Vyčistit domácnost, firmu nebo společné prostory si tak mohou nechat obyvatelé Hlinska, Chrudimi, Pardubic, Vysokého Mýta, Žďáru i Havlíčkova Brodu. Na základě předchozí dohody pracovníci úklidové firmy přijedou i do jiných lokalit.

Velmi žádané je mytí oken, které firma provádí včetně rámu, parapetů a žaluzií. Před začátkem rekreační sezóny si lze nechat vyčistit chatu, chalupu nebo byt, který je pronajímán v rámci Airbnb. Pracovníci firmy iCleaner přesně vědí, co mají dělat, aby byly prázdninové domy zářivě čisté. Starosti s úklidem si nemusejí dělat ani majitelé firem, kteří sídlí v kancelářích nebo i jiných prostorách. V čistých místnostech se lépe pracuje, zaměstnanci nejsou tak často nemocní a společnost udělá dobrý dojem i na zákazníky. Není problém si sjednat úklid společných prostor v bytových domech. Nebude žádný prostor na hádky, kdo měl vytřít chodbu nebo umýt okna, předejde se sporům mezi sousedy a dům bude vždy ve vzorném stavu. Tradiční je úklid domácností před svátky, aktuální jsou momentálně velikonoční. Je možné se domluvit i tak, že majitel bytu odjede na dovolenou, nechá si v době své nepřítomnosti vyčistit byt a vrátí se do čistého.

Voucher na úklid je atraktivním dárkem pro starší rodiče a jiné blízké. V nabídce je čtyřhodinový úklid domácnosti a hloubkové vyčištění sedací soupravy.