ESCHP – spolehlivý partner v oblasti ekologie a životního prostředí

Firma ESCHP působí na trhu již od roku 2013, přičemž už od svého založení se specializuje na poskytování služeb v oblasti ekologie a ochrany životního prostředí. Ekologie je navíc oblastí, která vzhledem k zatěžování planety získává na stále větším významu a důležitosti. Je tedy dobré, když se můžete spolehnout na někoho, kdo této problematice plně rozumí – jako je právě jihočeská společnost ESCHP.

Jednou z jejích hlavních oblastí působnosti je ekologická problematika – snaží se tedy pro klienty přinášet řešení, která jsou v souladu s přírodou a šetrná k životnímu prostředí. Aby toho mohlo být dosaženo, tak nabízejí celou řadu různorodých služeb, jako jsou kupříkladu zajištění měření ovzduší, odběry vzorků odpadu a odpadních vod a zajištění rozborů v akreditované laboratoři, čištění jímek či zajištění odvozu nebo likvidace odpadů. Kromě toho poskytují poradenství v oblasti odpadů, vody, ovzduší a chemických látek. Snaží se tedy všemi silami pomáhat svým klientům s ochranou a udržením kvality životního prostředí.

 

Dělají vše pro ekologičtější současnost i budoucnost

Firma ESCHP je schopna zajistit i sanace kontaminovaných zemin a vod tak, aby došlo k dokonalému odstranění různých nebezpečných chemických látek z půdy a vody. Další službou jsou prohlídky areálů a zpracování kontrolní zprávy. Při této činnosti jsou vyhodnocovány faktory, které mohou mít negativní vliv na životní prostředí.

Navrženo je pochopitelně i jejich odstranění. Firma ESCHP tedy přijde s doporučeními na minimalizaci negativních vlivů a zajistí vytvoření plánu opatření pro snížení těchto vlivů na životní prostředí. Zkrátka služby, které firma ESCHP nabízí, jsou velmi rozmanité a jsou plně cíleny na zelenější zítřky.