Nábytek KRISTINA – český i zahraniční nábytek z TOP materiálů

Firma provozující Nábytek KRISTINA má bohatou historii, která sahá až do roku 1992, kdy byla založena. Od té doby se stala oblíbenou cílovou destinací pro mnoho lidí, kteří hledají kvalitní nábytek za přijatelnou cenu. Nabízejí zde totiž vskutku široký sortiment nábytku, který zahrnuje vše pro ložnice, obýváky či kuchyně, a to včetně sedacích souprav, podlahových krytin, kancelářského nábytku, matrací, obývacích stěn, židlí a stolů. Dokonce nechybí ani zahradní nábytek pro zútulnění vaší zahrady.

Zkrátka snaží se poskytovat svým zákazníkům co nejvíce možností, aby si mohli vybrat přesně to, co domů nebo do kanceláře potřebují. V prodejně na zákazníky tedy čeká široký výběr kvalitních tuzemských i zahraničních výrobků. Pečlivě zde vybírají pouze ty nejlepší kusy nábytku, u nichž mohou zajistit maximální spolehlivost. Díky tomu se lze spolehnout na to, že nábytek a doplňky zakoupené u KRISTINY budou mít dlouhou životnost.

 

Moderní nábytek, o jehož montáž se vám rádi postarají

Rádi se také postarají o převoz zakoupeného nábytku až k vám domů, a i o jeho následnou odbornou montáž. Jednoduše řečeno, vždy chtějí udělat pro zákazníka maximum, aby odcházel spokojený a vybavený jím vysněným nábytkem. Vstřícného jednání se dočkáte i při návštěvě prodejny v Chotěboři, kde na vás čeká ochotný personál.

Při návštěvě prodejny navíc můžete očekávat užitečné rady a doporučení pro výběr nábytku. V neposlední řadě se snaží i pravidelně sledovat trendy v oblasti interiérového a zahradního vybavení. Tudíž je tu zaručeno, že v nabídce se budou nacházet pokaždé kvalitní produkty. Kromě moderního designu a vysoké kvality je v neposlední řadě kladen důraz i na maximální praktičnost nabízeného nábytku. Opomenout nesmíme ani skvělé akce a slevy, jež pravidelně vypisují.