Koberec je po vyčištění jako nový

Všechny typy koberců a čalouněného nábytku vyčistí firma Vyčistíme.to z Černovic u Chomutova. Zákazníci si mohou nechat vyčistit kusové i plošné koberce, čalouněný nábytek a domluvit si i jiné služby. Pokládkové koberce firma čistí přímo v bytě zákazníka, provede i jejich impregnaci a hypoalergenní úpravu. Impregnací může projít kusový koberec i čalouněné sedací soupravy, křesla a židle. Kusové koberce je možné dezinfikovat ozonem a zbavit je virů, parazitů, zápachu a plísní. Uvedenou proceduru přivítají hlavně majitelé zvířecích miláčků s hustými kožíšky, kteří bojují dennodenně se chlupy. Starší koberce s poškozenými okraji firma dokáže velmi šikovně opravit.

Čištění koberců je velmi efektivní, jsou z nich odstraněny chlupy, drobky, vyšlapané cestičky i odolné skvrny. Firma si poradí i s pomočenými koberci a nepříjemným zápachem. Má k dispozici nejmodernější vybavení na poloautomatizované čištění kusových koberců, čistí i vlněné a ručně utkané perské koberce, rovněž koberce s vysokým vlasem. Pracovníci firmy koberec vyzvednou v bytě zákazníka nebo na sběrném místě, za tři až sedm dní koberec vrátí. Bude vypadat jako nový, barvy na něm budou zářit, vlákna budou odolnější, nebude se na něm usazovat tolik nečistot a koberec získá větší životnost.

V Černovicích u Chomutova se čistí i čalouněný nábytek. Nejdříve je ze sedačky odstraněna suchá špína, jako jsou vlasy, chlupy a prach. Potom jsou začištěny případné viditelné skvrny od kávy, vína, barvy, moči, vosku, bahna a další nečistoty. Čalounění se nastříká šetrnou čistící chemií, přípravky se nechají na látku působit a celý povrch se kartáčuje. Poté je čalounění propláchnuto čistou vodou a z nábytku se odsaje voda i s nečistotami. Proces se opakuje tak dlouho, dokud nábytek není dokonale čistý. Přebytečná vlhkost se odsaje, aby čalounění dobře vyschlo a nábytek dál sloužil svému majiteli.