Prins – spolehlivá volba pro izolaci a sanaci zdiva

Boj s vlhkostí není snadný úkol, ale s firmou Prins Ing. Josefa Koláře vsázíte prakticky na jistotu, neboť má dlouholeté zkušenosti v likvidování vlhkosti v nemovitostech. Konkrétně již od roku 1992 se zde specializují na izolaci a sanaci vlhkého zdiva s cílem trvale eliminovat vlhkost z vašeho obydlí. Tato přerovská firma se navíc může pyšnit bohatými zkušenostmi a poctivou řemeslnou prací, které z ní dělají mistry v tomto oboru. Důkazem o jejich zkušenostech budiž, že za dobu své existence provedli již více než 10 tisíc izolací a sanací staveb.

A to nejenom v České republice, ale i na Slovensku a v Rakousku. Stali se z nich uznávaní specialisté na sanaci zdiva ve střední Evropě, přičemž v této oblasti se mohou pyšnit opravdu bohatým know-how a vysokým renomé. Každá jejich práce navíc probíhá pod autorizovaným dozorem, což nabízí garanci vysoké kvality provedení. Té přispívá i skutečnost, že se zaměřují na vskutku precizní provedení i těch nejmenších sanačních detailů.

 

Skutečně efektivní a pečlivá sanace zdiva

Součástí jejich nabízeného repertoáru služeb je kromě samotné realizace sanace zdiva pochopitelně i návrh sanačních technologií. Mají k dispozici zkušený projekční tým a stabilní výrobní zázemí, tudíž dokáží vždy přijít s nejlepším možným návrhem technologického řešení sanace – při ní používají nejúčinnější metody a kvalitní materiály. Díky kombinaci všech těchto faktorů jsou schopni poskytovat na své sanační práce dlouhodobou záruku.

Celému tomuto procesí nicméně ještě musí předcházet pečlivá diagnóza zdiva – a i tu zde zvládají s bravurou sobě vlastní. Co to v praxi znamená? Před tím, než se vrhnou do sanace, vždy pečlivě a zodpovědně najdou reálnou příčinu vzniku vlhkosti. Protože pouze jejím odstraněním se může sanace stát skutečně účinná. K dispozici tedy mají moderní techniku, jež jim umožní zjistit původ problému s vlhkostí a momentální stav zdiva.