Stavební firma Martin Opočenský – odborníci na rekonstrukce 

Pakliže hledáte spolehlivého a zkušeného partnera v oblasti stavebnictví, jenž je specialistou nejenom na realizaci novostaveb, ale také na rekonstrukce, tak stavební firma Martin Opočenský je přesně pro vás tou správnou volbou. S dlouholetou historií a mnoha spokojenými zákazníky pak českolipská firma Martina Opočenského patří dokonce k místním lídrům v oblasti rekonstrukcí domů, bytů i komerčních prostor.

Rekonstrukce jsou u staveb nevyhnutelné, proto je potřeba najít někoho, kdo je zvládne vždy bez problémů. A to ať už se jedná o modernizaci stávajícího objektu, obnovu historické budovy nebo úpravu prostorů podle nových požadavků a trendů. A právě stavební firma Martin Opočenský má ve svém repertoáru širokou škálu rekonstrukčních prací, které zahrnují zateplování fasád, podlahářské, malířské a lakýrnické práce, montáže obkladů a dlažeb, betonování, demolování a zdění. Navíc tým zdejší stavařů vybavený zkušenostmi a moderní technikou je připraven realizovat rekonstrukce jakéhokoliv rozsahu a náročnosti.

 

Kvalitní rekonstrukce od A až do Z

Zateplení fasád je jedním z klíčových aspektů rekonstrukce, který výrazně přispívá ke zlepšení energetické účinnosti budov a snižuje náklady na vytápění. Proto stavební firma Martin Opočenský poskytuje vskutku komplexní služby spojené se zateplením fasád, a to včetně odborného poradenství při výběru vhodných materiálů a technologií. Zkrátka postarají se o to, aby zrekonstruovaný objekt dokázal lépe pracovat s teplem.

Bez ohledu na to, zdali při rekonstrukci potřebujete opravit, vyměnit nebo vyrovnat podlahu, tak jejich profesionální tým zvládne i tuto úlohu – a to pochopitelně s jejich klasickou maximální precizností a kvalitou. V této českolipské stavební firmě jsou si totiž moc dobře vědomi toho, že pouze díky pečlivému přístupu a preciznosti dokáží garantovat, že výsledek rekonstrukcí bude skutečně splňovat všechny požadavky klienta.