Snadno ovladatelná a přesná měřící technika

Společnost ZPA Ekoreg již dlouhá desetiletí působí v oblasti měřící a regulační techniky. Jmenovitě už roku 1994 nabízejí svým zákazníkům kvalitní výrobky a profesionální servis. Soustředí se zejména na výrobu a dodávku přístrojů měřicí a regulační techniky, přičemž každý kus, který opustí jejich továrnu, je pečlivě a precizně vyroben s použitím moderních technologií a nejvyšší kvality materiálů. Jaká měřící a regulační technika pochází z jejich dílny?
Mezi širokou škálou produktů lze najít měřicí přístroje pro vskutku různorodé oblasti a aplikace. Od teploměrů, tlakoměrů a vlhkoměrů, přes průmyslové regulátory a regulátory pro vytápění a klimatizaci, až po speciální měřicí zařízení pro energetiku, chemický průmysl a další odvětví. Všechny jejich přístroje jsou přitom navrženy zásadně s ohledem na spolehlivost, přesnost a snadnou ovladatelnost, aby splňovaly potřeby a očekávání zákazníků.

Moderní regulační zařízení pro široké spektrum oborů

Mají i schopnost přizpůsobit se individuálním přáním jejich klientů – dokáží tedy vytvořit technologická zařízení na míru, jež pokryjí opravdu široké spektrum potřeb. Není proto divu, že spolupracují s průmyslovými podniky, energetickými společnostmi, zemědělským sektorem i dalšími obory, které vyžadují spolehlivé a přesné měřicí a regulační zařízení. V neposlední řadě se snaží na trh přinášet nové a vylepšené produkty, jež jsou v souladu s nejnovějšími technologickými trendy.
Skvělou zprávou je i skutečnost, že krom výroby a distribuce mají ve svém repertoáru též servisní a montážní služby. Jejich vyškolení technici a servisní pracovníci jsou tudíž připraveni poskytnout odbornou pomoc a rychlé řešení při jakýchkoliv problémech s přístroji. Sídlo společnosti se nachází poblíž centra Ústí nad Labem a nabízí tak dobrou dostupnost jak pro české zákazníky, tak i pro mezinárodní partnery.