Dejte svému domovu novou tvář

To, co dělá byt bytem, je především jeho interiér, dveře, zárubně a podlahy. Pouhou změnou podlahové krytiny lze docílit zcela jiného vzhledu celé místnosti. Materiálů je v současné době celá řada, laik si jen těžko poradí, a tak je vhodné se obrátit na odborníky. V hlavním městě čeká na zákazníky široký výběr vzorů a barevných dekorů dveří, obložkových zárubní, podlahových krytin a koberců ve vzorkové prodejně společnosti PUK Servis s. r. o. v Nuselské ulici v Praze 4. Zkušení prodavači podají informace o vlastnostech jednotlivých materiálů, poradí s výběrem a pomohou splnit konkrétní představu. Tato zákazníky ověřená a velmi dobře hodnocená firma vznikla už v roce 1993, nabízí interiérové, bezpečnostní a posuvné dveře od renomovaných českých výrobců, a také laminátové, vinylové, korkové a dřevěné podlahy, PVC linolea a koberce. Přirozenou součástí nákupu se může stát celková přeměna bytu, protože firma provádí instalace dveří, montáž zárubní a kompletní pokládku podlahových krytin včetně přípravy podkladu.

Do interiéru se nejvíce kupují plovoucí laminátové podlahy, které jsou odolné vůči zátěži, rychle se pokládají a nejsou drahé. Nejnáročnější požadavky splňují vinylové podlahy, vykazující vysokou odolnost a dobrý kročejový útlum. Vyrábějí se v mnoha dekorech, nejsou studené a velmi příjemně působí na dotyk. Klasikou, která se neomrzí a je symbolem luxusního vzhledu, jsou dřevěné podlahy. Investice do nich se určitě vyplatí, protože se dají renovovat a budou sloužit celá desetiletí. Přírodní a ekologický je také korek, který se vyznačuje zároveň výbornými tepelnými a izolačními vlastnostmi a odolností proti nárazu. Zákazníci se stále častěji vracejí i k PVC linoleu, které má optimální a užitné vlastnosti a příznivou pořizovací cenu. Moderní PVC lino je pružné, odolné vůči mechanickému poškození i vodě, hodí se do celého interiéru včetně kuchyně a koupelny.

Je dobré vědět, že PUK Servis provádí renovace PVC nejen v bytech, ale i společných prostorách panelových domů, takže se dají s nízkými náklady vylepšit i starší a poškozené podlahy.