Ubytování v Krkonoších umožňující prožít nezapomenutelnou dovolenou

Chcete-li prožít nezapomenutelný pobyt na horách v malebných Krkonoších, tak si je potřeba najít ubytování, které nabízí maximální pohodlí, dokonalý servis a v neposlední řadě i krásné výhledy na okolní panoramata. Které z krkonošských ubytovacích zařízení toto všechno splňuje do posledního detailu?

Ubytování by mělo být připraveno na všechny situace a přizpůsobeno pro všechny návštěvníky – typické horské boudy nabízejí útulné 3, 4 a 5 lůžkové pokoje s WC a sprchami, které jsou společné, ale oddělené pro dámy a pány, a jsou tedy vhodné i pro ubytování s dětmi či partičkou kamarádů. Samozřejmostí by měla čistota a příjemný personál.

Vzhledem k tomu, že je řeč o ubytování v horách, tak by daleko rozhodně neměla být ani lanovka. A i v tomto nelze nastíněnému ubytování nic vytknout, neboť se nachází pouhých 600 metrů od stanice lanové dráhy Růžová hora.

Příjemné ubytování v horském prostředí se skvělou kuchyní

Konečný pozitivní pocit z ubytování ale není pochopitelně pouze o hezkých a útulných pokojích, jde rovněž i o možnosti vyžití, které ubytovací zařízení nabízí. V případě tohoto ubytování jsou k dispozici dvě světničky k posezení, kde si můžete odpočinout a vychutnat si atmosféru krkonošské přírody. Stejně jako láska prochází žaludkem, tak i kvalitní ubytování se pozná podle lahodných pokrmů. A i pro chuťový zážitek sem můžete zavítat, neboť nabízí možnost ubytování s polopenzí, kde jsou podávány domácí výrobky z farmy.

Pokud hledáte ubytování v horách, díky kterému se budete moci naplno ponořit do krásného prostředí Krkonoš a zároveň vám poskytne pohodlí a výhody moderního zařízení, tak Horská Farma na Růžové hoře, o níž byla celou dobu řeč, je pro vás tou pravou volbou. Skvělé na této horské farmě je i to, že se nachází poblíž vrcholu Sněžky a zároveň poskytuje výhled na Studniční horu a celé panorama Pece pod Sněžkou.