Do Biografu na oběd i pobyt v apartmánu

Pozor, léto ještě nekončí, tak využijte možná poslední příležitosti na pobyt v přírodě. Na samém úpatí Hrubého Jeseníku v Loučné nad Desnou najdete Penzion Biograf. Leží v údolí řeky Desné uprostřed zalesněných hor, staletých pralesů, kamenných moří a stříbřitých vodopádů.

Penzion

V Penzionu Biograf jsou čtyři apartmány, jeden čtyřlůžkový a tři třílůžkové, všechny mají vlastní sociální zařízení. V objektu je dále devět pokojů s kapacitou 31 lůžek. Ubytovaní si mohou připlatit snídani nebo polopenzi, podávanou v restauraci v přízemní Biografu. Děti do tří let věku mají ubytování zdarma. Pokoje a apartmány jsou ideální nejen pro rodinné pobyty, ale i pro lyžařské kurzy, školy v přírodě, firemní akce a školení. Majitelé Biografu se podnikáním v oblasti ubytování a pohostinství zabývají už od roku 2009 a díky této praxi přesně vědí, co jejich klienti potřebují. Proto v místě nechybí dětský koutek a zázemí pro pořádání skupinových akcí.

Restaurace

Restaurant Biograf je v širokém okolí vyhlášený svou chutnou a kvalitní domácí kuchyní. Stravují se v něm ubytovaní hosté i ti, kteří krajinou Jeseníků jen projíždějí. Vaří se výhradně z čerstvých surovin, v nabídce jsou kromě hlavních jídel vždy vynikající polévky. Nekuřácká restaurace je připravena na pořádání rodinných oslav, podnikových večírků, svatebních a promočních hostin, firemních prezentací a absolventských srazů. V době hlavní sezóny se v Biografu pořádají hudební a divadelní přestavení, koncerty, karaoke večery a filmová promítání.