I v Lanškrouně se můžete dobře najíst a napít za příznivé ceny

Restaurací je přehršel, nicméně jenom pouze některé splňují ty nejvyšší požadavky, co se týče kvality jídla a příjemnosti prostředí. Jedna z nich se nachází i v Lanškrouně. Co tuto restauraci odlišuje od ostatních a proč byste určitě měli zvážit její návštěvu? Pojďme se na to podívat.

Areál této restaurace slouží už od roku 1643 jakožto zájezdní hostinec, přičemž její provozovatel působí v oboru gastronomie nepřetržitě od roku 1992. Má tedy za sebou pořádnou dávku historie a zkušeností. Nabídnout toho může hodně i z hlediska prostoru – s kapacitou 80 míst v restauraci a 100 míst na zahrádce je zde dostatek prostoru pro pořádání oslav, svateb či firemních akcí.

Alfou a omegou úspěchu restaurace je pochopitelně úroveň gastronomických služeb – a ta je zde na vysoké úrovni. Specializují se na přípravu velmi chutných jídel. Konkrétně šest dní v týdnu (v pondělí mají zavřeno) připravují výhodné pokrmy z české i mezinárodní kuchyně, které oceníte nejen cenově, ale také chutí. Není divu, že se sem rádi vracejí spokojení zákazníci.

Kouzelná atmosféra a pohodový personál

Na své si tu přijdou i milovníci piva, ne nadarmo se tato provozovna honosí názvem krčma. Jmenovitě na čepu mají pokaždé alespoň 5 různých druhů piv vyhlášených značek. Nechte se unášet lahodnou chutí točeného piva a užijte si atmosféru této restaurace naplno. Určitě se zamilujete i do jejich sezónní zahrádky s barem a pravidelně pořádaným grilováním. Relaxujte na čerstvém vzduchu a užívejte si pohodu, kterou tento gastro podnik nabízí. O jaké že restauraci byla celou dobu řeč?

Jedná se o Krčmu Lanškroun, který sídlí v budově historického zájezdního hostince a v současnosti nabízí díky svému provozovateli jedinečný gastronomický zážitek – jejich jídla jsou vyhlášená široko daleko. Takže určitě doražte otestovat tuto restauraci sami a nechte se unést atmosférou místa s bohatou historií a výborným alkoholickým i nealko pitím. Pomyslnou třešničkou na dortu pak je vždy příjemná obsluha.