Zbavte se odpadu a nechte jej poctivě zrecyklovat

V západních Čechách působí odborníci na třídění a recyklaci odpadových surovin. O jakou firmu se jedná? A co všechno v rámci svých služeb nabízí?

Jedná se o společnost zabývající se odpadovým hospodářstvím s dlouholetými zkušenostmi a moderními technologiemi, jež se za dobu svého působení od roku 1992 stala spolehlivým partnerem pro firmy, města, obce i občany, kteří chtějí aktivně přispívat k ochraně životního prostředí a zajímá je efektivní nakládání s odpady.

Jmenovitě tato firma se specializuje na širokou škálu odpadních surovin, včetně papíru, kartonu, plastů, PET lahví, skla, železného šrotu a mnoha dalšího. Poprat se účinně dokáží jak s běžnými komoditami uvedenými výše, tak ale i s nestandardními odpadními surovinami. Zkrátka poptávat služby této společnosti můžete v případě ekologické likvidace prakticky jakéhokoliv netoxického materiálu.

Efektivní nakládání s odpady pro firmy, jednotlivce i obce

Provádějí tedy třídění a recyklaci na míru – stačí je kontaktovat a domluvit se na požadavcích. Pro firemní klientelu mají připravenu možnost optimalizace nákladů spojených s odpadem. Jejich pole působnosti nicméně nezůstává pouze v oblasti firemního sektoru. Už více než 20 let poskytují služby pro města a obce, včetně sběru, svozu a třídění odpadů. Mezi jejich dlouhodobé klienty patří i krajské lázeňské město Karlovy Vary.

Pomoc při likvidaci odpadu, například po rekonstrukci nebo vyklízení, v neposlední řadě nabízí společnost Resur i pro běžné občany. Zkrátka jejích služeb může využít opravdu kdokoliv. Pro občany dále nabízejí i možnost výkupu surovin v jejich areálech v Otovicích u Karlových Varů, sběrném dvoře v Karlových Varech na Horním nádraží a v Tachově. Specializují se také na sběr některých druhů nebezpečných odpadů. Třídící linky Resuru jsou navíc vysoce moderní a umožňují jim efektivně a rychle třídit velké množství odpadů.