Voda, plyn a topení v Blansku a okolí

Když v bytě nebo domě přestane fungovat topení, začnou zlobit vodovodní kohoutky nebo splachovadla, případně jsou problémy s plynem, začne majitel nemovitosti shánět co nejrychleji instalatéra. Komplexní služby pro domácnost nabízí v Blansku a okolních městech jako je Černá Hora, Rájec-Jestřebí, Adamov, Kuřim, a také v Brno a Brno-venkov instalatérství Michala Škrabala. Větší zakázky přijímá i ve vzdálenějších místech.

Firma disponuje veškerým potřebným vybavením k provádění instalatérských prací, stejnou pozornost věnuje rozvodům vody, plynu a topení. V případě potřeby zajistí i další práce, jako je vybudování venkovní přípojky vody, odpadů nebo i prostředků na zachycení dešťové vody. Společnost zajišťuje zemní práce včetně výkopových, odpad a zeminu naloží do přistavených kontejnerů a odveze k likvidaci. Provádí také kompletní rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce, na rodinné domky montuje solární systémy na ohřev vody.

Instalatérské práce jsou spojeny převážně s realizací, rekonstrukcí a opravami rozvodů vody, a to v mědi i plastu. V bytech se montují a vyměňují vany, WC, sprchové kouty, bidety a pisoáry, baterie, sifony, umyvadla a dřezy. Při celkové rekonstrukci kuchyní a koupelen firma připraví přívod vody a odvod odpadu do a z pračky i myčky na nádobí. Teplou vodu zajistí výměna průtokových ohřívačů a bojlerů. Při celkových opravách rozvodů je firma schopna nainstalovat nebo vyměnit vodoměry. S rozvody vody uvnitř bytu nebo domu souvisejí venkovní vodovodní rozvody a vodovodní přípojky.

Rozhodující je v bytě nebo domě zajistit správně fungující topení, prostřednictvím klasických radiátorů a koupelnových žebříků, moderního a v posledních letech velmi žádaného podlahového topení teplovodního i elektrického. V bytových domech se na radiátorech montují, případně vyměňují staré termostatické ventily za nové. V rodinných domech jsou specialisté na topení zase objednáváni na montáž a výměnu kotlů na plyn, elektřinu i tuhá paliva. Kromě oprav firma zajistí i revize.