Krby a kamna dokážou zvelebit každou domácnost, ale také snížit náklady za energie

Deštivé podzimní počasí přímo láká k posezení u hřejivého krbu s čajem a dobrou knížkou v ruce. Kvalitní kamna a krby, které zvelebí vaši domácnost a vytvoří útulnou atmosféru, nemusí být drahou a nedosažitelnou záležitostí. Společnost Eurokam System s.r.o. nabízí spolehlivá a výkonná kamna a krby od 48 renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců v různých cenových kategoriích. Česká společnost, která na trhu působí už od roku 2005, si zakládá především na kvalitě, bezpečnosti a dlouholeté funkčnosti dodávaných výrobků.

Velice oblíbené jsou mezi zákazníky elegantní krbové vložky. Na e-shopu si můžete vybrat z pestré palety krbových vložek teplovodních i teplovzdušných nebo nejčastěji pořizovaných plynových krbových vložek. Plynový krb není na dřevo a je možné ho ovládat dálkovým ovládáním či prostorovým termostatem. Jedná se tak o pohodlnější variantu krbu, která se ale pyšní stejnou výhřevností jako krb na dřevo a díky věrohodné imitaci dřevěných polen ani nepoznáte, že se jedná právě o plynovou vložku. Klasická krbová kamna se hodí do každé domácnosti, ať už si byt zařizujete v rustikálním, minimalistickém nebo moderním stylu. Zároveň se jedná o zdroj vytápění z nezávislého zdroje, který se postará o úsporu nákladů za topení. Na rozdíl od krbové vložky, která je částečně nebo zcela zabudována do zdi, jsou krbová kamna samostatně stojícím nábytkem, napojeným na kouřovod a komín, a nejsou tudíž vůbec prostorově náročná.

Firma dodává mimo jiné také zahradní krby, které jsou ideální pro letní grilování, sporáky na dřevo, tradiční kachlová kamna, zděné a nerezové komíny, stavební materiál ke krbům i veškeré kvalitní příslušenství pro jejich bezproblémový provoz. Pokud si chcete prohlédnout vysněný produkt naživo, stačí navštívit prodejní sklad firmy ve Frýdku – Místku. Kromě široké nabídky zboží zde najdete vstřícné pracovníky, kteří vám poradí s výběrem vhodného kousku pro vaši domácnost.