Adrenalinová hra Futurento v centru Prahy

Chcete zažít něco neobvyklého, vyzkoušet si svou trpělivost, logiku, zručnost a také fyzickou kondici? Vyzkoušejte Futurento. Jde o akční týmovou zábavu, určenou pro tří až čtyřčlenné týmy. Ve hře se mísí prvky únikových her, laserového bludiště, edukativních úkolů, prolézaček a nafukovacích atrakcí. Je tady i bazén s téměř 90.000 plastovými míčky.

Jak taková hra vypadá? Každý hráč dostane na tři hodiny smartphone s mobilní aplikací. S tou lze otvírat jednotlivé místnosti zábavního areálu, sbírat body a komunikovat s ostatními hráči. Hráči úkoly plní ve strojovně, v bytě, v místnosti plné laserů, v bunkru, stoce nebo si vyzkouší fyzické úkoly jako ninjové. Hra je určena pro školy, účastníky narozeninových oslav, rozluček se svobodou a zejména firmy, které chtějí pro svoje zaměstnance pořádat teambuildingové akce.

V jednu chvíli může na místě hrát až čtyřicet osob, celkem deset týmů. Futurento se nachází v bývalé hale ČKD v Praze v ulici Na Harfě na rozloze 3.000 metrů čtverečních. V areálu je natažených 500 kilometrů kabelů, díky nimž se hráči prakticky přenesou do počítačové hry, která je okamžitě pohltí. Technologie dává tvůrcům areálu řadu možností, jak úkoly a místnosti koncipovat, měnit a rozvíjet, takže hra je stále atraktivní i po několika návštěvách.

V blízkosti areálu je parkoviště pro hráče, uvnitř haly je na recepci možnost občerstvení. Hra sice není extrémně fyzicky náročná, ale nehodí se pro osoby s onemocněním srdce, epilepsií, těhotné ženy a děti do dvanácti let věku. Ostatní se však velmi dobře pobaví a hra pro ně bude nezapomenutelným zážitkem.

Právě teď jsou v prodeji dárkové vouchery, takže zážitek v zábavním areálu Futurento můžete koupit jako originální vánoční dárek, dárek k narozeninám nebo k jiné příležitosti. Věřte nám, že obdarovaného určitě potěší.