22 let zkušeností s konstrukcemi dřevostaveb

Důvodů, proč lidé dávají před klasickou výstavbou přednost dřevostavbám, je hned několik. Je to především rychlost výstavby, výborná tepelná ochrana domu, zdravé mikroklima uvnitř, suchá montáž výstavby a příznivá cena. Je třeba dodat i to, že když majitel dřevostavby staví s firmou WECOO PRODUCTION s. r. o., může počítat s variabilitou rozměrů domu a jeho dlouhou životností.

Roky praxe

Společnost WECOO PRODUCTION s.r.o. působí v oboru už přes 22 let, staví rodinné a bytové domy, hotely, školy, nástavby, pergoly, garážová stání a další budovy, sloužící ke komerčním i nekomerčním účelům. Její konstrukce pro montované dřevostavby jsou vhodné i pro nízkoenergetické stavby a pasívní domy. Zákazník si může objednat celou dřevostavbu na klíč nebo jen dílčí stavbu v jakémkoli stupni dokončení.

Kvalita a spolehlivost

WECOO PRODUCTION, s.r.o. má na výstavbu příslušné certifikáty, spolupracuje se spolehlivými dodavateli a kvalita její práce je neustále kontrolována. Montované dřevostavby dodává po celé České republice a v zemích Evropské unie. Snaží se ve všem vyhovět zákazníkům, buduje konstrukce i pro stavebně náročné a atypické domy. Umožňují jí to vlastní moderní výrobní prostory v obci Jinín, jejich vybavení a neustálá modernizace technologií.

Nízká energetická náročnost

Dřevostavby jsou založené na sendvičové skladbě konstrukčních, izolačních a deskových materiálů. Jejich skladba se řídí požadavky zákazníka a předpisy na požární a statickou odolnost. Majitelé u dřevostavby ocení zejména její nízkoenergetické parametry – na metr čtvereční plochy v ročním průměru vynaloží 15 až 50 kWh. Pokud si to zákazník přeje, je firma schopna vybudovat i pasívní dům se spotřebou do 15 kWh na metr čtvereční, úspešnost však závisí také na orientaci domu, usazení do terénu, množství prosklených ploch a tvaru domu.