Objevte kouzlo inkoustu v profesionálním tetovacím studiu Farby Tattoo

Tetovací salon Farby Tattoo se sídlem v Žatci má na svém kontě stovky povedených menších i větších stylových tetování. Tetování se v posledních letech stalo fenoménem dneška, a není divu, pro někoho je vzpomínkou na důležitý životní zlom, pro někoho umělecké dílo přímo na jeho těle. Ne nadarmo se říká, že jakmile se jednou necháte potetovat, nebudete moci přestat. Žatecký tetovací salon nabízí profesionální služby a skvostné motivy podle přání klientů. Zkušený tatér vytetuje jak menší nápisy a motivy, například na počest narození potomka, tak dechberoucí stínované motivy táhnoucí se přes vekou část těla.

Talentovaný mladý umělec vytváří motivy květin, motýlů či hadů, tetuje také děsivé hororové výjevy, bájná stvoření nebo podobizny oblíbených umělců, z jeho portfolia si vybere skutečně každý. Jan Farbár, majitel salonu, se specializuje také na předělávky nepovedených či omrzelých tetování. Samozřejmostí jsou vysoké hygienické standardy, profesionální technika a vstřícný přístup k zákazníkům. K tetovacímu salonu tradičně patří také piercing, i v Žatci vám profesionál bezpečně aplikuje vybraný šperk do nosu, uší, jazyka a dalších částí těla.

Chystáte se na první tetování? Není se čeho bát, tatér z Farby Tattoo s vámi nejprve důkladně připraví vysněný návrh, samotné tetování probíhá v profesionálním studiu, kde se o vás zkušený umělec postará. Před návštěvou tetovacího studia je vhodné dodržet několik zásad, a to především 24 hodin před tetováním nepít alkohol a nekonzumovat jiné látky zvyšující tlak krve, ty totiž zvyšují krvácivost a komplikují celý proces. Jakmile je tetování hotové, tatér jej vydezinfikuje a přelepí fólií, která tetování chrání před venkovními nečistotami. Aby se tetování dobře hojilo a vypadalo skvěle i po letech, dodržte pokyny svého tatéra, ten má nejvíc zkušeností. Jakmile fólii sundáte, je vhodné po dobu asi tří týdnů motiv pravidelně mazat krémem po tetování nebo vazelínou, a především si odpustit dlouhé koupele, slunění nebo plavání.