Móda za pár korun

Patříte k ženám, které často stojí bezradně před šatníkem a mají pocit, že nemají nic na sebe? Pokud zároveň nechcete za nové kousky utratit celou výplatu, je pro vás tím pravým místem Botárna – Oblékárna. Najdete ji v areálu hned naproti finančnímu úřadu na ulici Cejl 29/76 naproti finančnímu úřadu, a to v prvním patře budovy. Vstup do areálu je přes parkoviště, kde se dá bezplatně zaparkovat. Otevřeno je denně kromě neděle. Jde o největší second hand v Brně, čemuž odpovídá i výběr jak oblečení, tak bot, kabelek a dalších doplňků.

Oblečení, boty a kabelky na jednom místě

Veškeré zboží je možné si na místě vyzkoušet, najít kousky, které k sobě budou dokonale ladit a vytvoří nový a neotřelý model. Platí to zejména o obuvi, která musí dokonale padnout, aby své majitelce dělala radost a odváděla službu ještě několik sezón. Second hand Botárna – Oblékárna nabízí kromě společenských šatů pro ženy a dívky a oblečení na party, také oblečení na všední dny, šaty, kalhoty, trička, halenky a sukně do práce, tepláky, mikiny, kraťasy na volný čas a také originální oversized kousky, které se stanou ozdobou šatníku. Většina oblečení je ve stylu retro a etno, ale na věšácích se najdou i elegantnější kousky včetně kabátů a prošívaných i jarních bund.

Kdo hledá, najde poklady

Kdo má trpělivost, vkus a chuť hledat, najde v second handu pravé poklady. Nezřídka se sem dostane značkové oblečení, které jeho majitelce nesedlo, a ona ho odložila, aniž by ho kdy nosila. Také doplňky jsou velmi originální a mohou osvěžit už okoukaný outfit.

Šatník pro parádnice všeho věku

Oblečení z druhé ruky potěší parádnice všeho věku, ať už dceru přes maminku až po babičku. Každá si zde pro sebe něco najde, co obohatí její šatník. Second hand Botárna – Oblékárna působí v Brně od roku 1994. Na jejich webových stránkách : https://botarna-oblekarna.cz/, nebo facebooku i instagramu najdete přehledné a aktuální informace o jejich sortimentu. Také tam najdete žhavé novinky, ze kterých si zaručeně vyberete. Podívat se můžete i na kanál youtube. Kontaktovat je však můžete i na telefonním čísle +420 777 992 302, případně na e-mailu: botarnaoblekarna@gmail.com, nebo info@botarna-oblekarna.cz