Chraňte svou krásu i krásu přírody s českými výrobky

I z lásky k přírodě může vzniknout značka výrobků. Důkazem o tom budiž česko-slovenská značka založená dvěma nadšenými vědkyněmi, jež se zabývají výrobou přírodní kosmetiky a čistících prostředků, které spojují nejnovější vědecké poznatky s láskou k přírodě. Čím se tato firma liší od ostatních?

Od mainstreamových výrobců kosmetických přípravků se odlišuje zejména nabídkou netoxických produktů, a to nejenom v oblasti kosmetiky, ale také v kategorii netoxického praní a čištění. Nákupem výrobků této firmy tak lze podpořit lokálního výrobce a zároveň přispět k ekologické péči o sebe i své okolí. Protože krásná si zasloužíte být jak vy, tak i příroda.

Výrobky od této značky tedy nejenomže pečují o vaši krásu, ale také respektují a chrání životní prostředí. Ba co víc, při objednávkách nad 1300 Kč v jejich internetovém obchodě si můžete užívat dopravu zcela zdarma.

 

Přírodní kosmetika s duší a hlubším smyslem

Každý produkt, který opustí pult jejich obchodu v sobě pokaždé nese stopy oddaného výzkumu a snahy o jeho minimalizaci negativních dopadů na planetu. Přesně to je totiž jednotným cílem, o nějž usiluje jejich přírodní kosmetika. Prodávají rovněž i dárkové balíčky, které se mohou stát skvělým dárkem při jakékoliv příležitosti a zároveň osobním dotekem lásky v péči o vaše blízké. Dokonce nabízejí i zakázkovou výrobu díky níž si je možné nechat vyrobit přírodní kosmetický produkt zcela na míru dle přání.

Nakupujte u Alchymistek, které provozuje firma Alchemix laboratory s.r.o., a staňte se součástí revoluce v péči o krásu a životní prostředí – protože i tyto dvě zdánlivě nesouvisející věci lze takto hezky spojit do jedné. S láskou k přírodě a vášní pro vědu se zde snaží tvořit společně se svými zákazníky lepší svět, a to postupně jeden produkt po druhém.