Elektřina bezpečně a moderně

Elektroinstalace v nových i rekonstruovaných budovách, rodinných domech, a také elektroinstalační práce včetně oprav v průmyslových a zemědělských objektech provádí na požadavek zákazníka firma Elektro – Kubiš s. r. o. z Měřína. Má za sebou takové projekty jako jsou byty v Praze – Písnici, které elektrickými rozvody vybavila rovnou stovku, halu pro společnost Bosch Jihlava, bytový dům v Domašově a elektroinstalační práce v objektech firmy Líheň Studenec. Údržbu si u ní objednala firma Mann Hummel v Přibyslavicích.

Jde o ověřenou firmu s dobrými referencemi, kterou noví zákazníci vyhledávají na základě doporučení stávajících. Pro pracovníky firmy Elektro – Kubiš je samozřejmostí, že připraví kompletní projekt s precizně zanesenými detaily. Striktní dodržování stavebních předpisů a norem jsou zárukou toho, že instalovaná elektrická síť bude bezpečná a bezporuchová.

V současné době majitelé rodinných i bytových domů hledají úsporná opatření, která by jim pomohla ušetřit tak drahou elektrickou energii. Jednou z možností je vyměnit klasické osvětlení za LED, které je mnohem úspornější a uživateli přinese nejen ekonomické výhody, ale i vyšší kvalitu osvětlení. Velmi žádané jsou montáže elektrického podlahového a akumulačního topení. Investice do nových technologií přinese v širším časovém horizontu úsporu, vyplatí se více než opravy nemoderních a již zastaralých systémů.

Nejčastějšími elektroinstalačními pracemi, které se v rámci rekonstrukcí bytů dělají, jsou přesuny světel a zásuvek v kuchyních, koupelnách a pracovnách. Počet zásuvek ve starších bytech nestačí dnešním požadavkům a je rozumné si pořídit takovou elektroinstalaci, která odpovídá bezpečnostním předpisům a zároveň umožňuje používat spoustu kuchyňských pomocníků a dalších spotřebičů včetně počítačů a jejich přídavného vybavení.

Na všechny práce je poskytována záruka, firma Elektro – Kubiš za celé dílo nese zodpovědnost, má k činnosti potřebné technické osvědčení i zkušené pracovníky. Postará se i o montáž a případnou opravu hromosvodu.