Profesionální montáž a servis plynových i elektrických kotlů

Firma Martina Hučína poskytuje v oblasti Polešovice, Napajedla, Přerov a okolí profesionální montáže a servis plynových kotlů. Instalatér se v oboru pohybuje už od učení a za roky praxe získal mnoho spokojených věrných zákazníků. Martin Hučín se specializuje především na kvalifikovaný servis plynových zařízení a opravy plynových spotřebičů, ale zabývá se také opravou elektrických kotlů. Jestliže vám elektrický kotel vypovídá službu, neohřívá vodu nebo topení, obraťte se na profesionála, který provede odbornou diagnostiku kotle, zjistí přesnou závadu a kotel opraví. Montáže a opravy plynových spotřebičů musí být v zájmu ochrany majetku i zdraví vždy prováděny kvalifikovaným instalatérem, neboť jsou zařízení připojována na rozvody plynu, případně rozvodu vody a vytápění.

Ověřená firma provádí opravy plynových kotlů značek BAXI, BOSCH, JUNKERS, BUDERUS, DAKON, THERMONA a dalších významných dodavatelů. Opravy provádí jak v záruce tak i pozáruční. Samozřejmostí je i dodání a montáž nových kotlů a jejich komplikované uvedení do provozu. Plynové kotle se díky přijatelné pořizovací ceně i nákladům na provoz, a především díky vysoké výkonosti řadí mezi nejoblíbenější zdroje tepla. S výběrem ideálního kotle pro vaši domácnost poradí pan Martin Hučín. V době globálního oteplování si stále více domácností zpříjemňuje pobyt v domě výkonnou klimatizací. Montážní firma dodává a instaluje klimatizace od ověřených výrobců jak do domácností, tak do kancelářských či skladových prostor.

Firma z Polešovic nabízí odbornou a spolehlivou montáž tepelných čerpadel. Po vstřícné domluvě k vám přijede kvalifikovaný technik, pomůže vám zvolit vhodný typ tepelného čerpadla a následně ve smluveném termínu čerpadlo namontuje a řádně uvede do provozu. Tepelná čerpadla se i díky dotacím těší v posledních letech velké oblibě. Mezi jejich hlavní výhody patří především nižší náklady na vytápění oproti klasickým zdrojům tepla i produkce minimálního množství emisí skleníkových plynů. Montážní firma Martina Hlučína vyniká také expertízou v oblasti fotovoltaiky, a kromě erudovaného poradenství si poradí s montáží domácích fotovoltaických elektráren, které jsou prvním krokem k úsporám a energetické soběstačnosti.