Pochutnejte si na čerstvém masu z Českomoravské Vysočiny

Maso obsahuje kvalitní bílkoviny, železo, zinek a některé důležité vitamíny. Toto vše v našem jídelníčku jen těžko nahradíme rostlinnou stravou. Maso je zkrátka velmi bohatý a univerzální zdroj živin a energie. Určitě se však vyplatí kupovat a konzumovat maso kvalitní. Skvělou volbou je pak maso z českých chovů, zpracované a prodávané v České republice.

Nejkratší cesta masa na váš stůl

Vsaďte na českou kvalitu a tradici. Dejte důvěru lidem, kterým se ve vlastní režii podařilo zvládnout cestu od chovu a prvovýroby až ke spotřebiteli. Lidem, kteří zpracovávají maso z českých chovů, bourají ho v České republice a v několika prodejnách nabízejí výhradně českým zákazníkům. Tito lidé mají zkušenosti a praxi v oboru téměř 30 let.

Čerstvé hovězí a vepřové maso

U hovězího a vepřového masa vždy sledujte, odkud pochází. Vybírejte takové maso, které pochází z prověřených chovů a od chovatelů, kteří dbají na kvalitu a welfare zvířat. Ideální volbou je pak české maso.
Spolehnout se můžete například na firmu Maso Česky dvůr a její dceřinné společnosti (Potraviny Vysočina, VVV Závidkovice s.r.o., Jatka Český dvůr. Filozofií společnosti je především maximální zaměření na odběratele. Samozřejmostí je pak využití nejmodernějších technologií při zpracování skotu i prasat a environmentální přístup.

České tradiční uzenářské výrobky

Pro každého výrobce uzenin by měla být prioritou především kvalita, bohužel mnohdy tomu tak není. Při výběru uzenářských výrobků tedy v ideálním případě volte produkty prémiové kvality. Doporučit můžeme masné výrobky označení značkou kvality Z Českého Dvora, které pocházejí ze společností Potraviny Vysočina s.r.o. – Jatky Český Dvůr a VVM Závidkovice. Jedná se o české uzeniny.