Začátkem února 2020 byla v Chodově v západních Čechách otevřena nová restaurace pod názvem Daliborka Chodov. Kdysi na jejím místě stávala nejstarší chodovská hospoda, postavená už v roce 1870. V domě čp. 170 nedaleko nádraží sídlily restaurační provozovny prakticky nepřetržitě, na konci 19. století i zájezdní hostinec, který poskytoval obchodníkům, přijíždějícím vlakem, ubytování. Začátkem 20. století se tady pořádala divadelní představení, koncerty, velké zábavy a bylo zde také první chodovské kino Apollo. Po druhé světové válce objekt využívali Sokolové, později se z hotelu stal závodní klub chodovských strojíren. Tato budova tedy poskytovala občerstvení a zábavu obyvatelům Chodova více než 150 let. Dnes sem strávníci mohou přijít na polední menu, jídlo a pití si mohou i objednat a vyzvednout. V pracovní dny se jídlo rozváží po Chodově, vozí se do Vintířova, Chranišova, do Mírové, Nového Sedla a Staré Chodovské. Denně se vaří polévka a tři hlavní jídla. Do Daliborky je možné zajít i mimo dobu oběda, posedět, ochutnat vybrané speciality na dřevěném prkně, steaky nebo takové speciality jako masová směs Daliborka, špíz Dalibor a speciální smažené řízky. Vaří se tady i tradiční česká kuchyně, kterou reprezentuje kachna pečená v sádle a pivovarský guláš. Zkrátka nepřijdou ani milovníci kuřecího masa, zeleninových salátů, ryb a smažených sýrů. Také přílohy jsou v široké nabídce, od brambor na všechny způsoby přes rýži až po grilovanou zeleninu. A nebyl by to správný gurmánský požitek, kdyby nebyl ukončený nějakou sladkou tečkou. V Daliborce připravují horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou, čokoládový fondán, palačinky a zmrzlinové poháry. Žízeň uhasí čepovaná plzeň, Gambrinus a kozel, chlazené nealkoholické nápoje a teplé nápoje jako káva, čaj, grog a horká čokoláda. Kdo si přeje něco ostřejšího, může si vybírat z destilátů, ginů, vodek, rumů a whisky.