Široký sortiment vepřového, hovězího a drubežího masa z českých chovů nabízí Baxant řeznictví. Svým zákazníkům poskytuje služby už od roku 2008, kromě sídla v Praze ve Štěpánské ulici má pobočky v Mladé Boleslavi a v Benátkách nad Jizerou. Řeznictví maso denně nakupuje a bourá přímo v zázemí prodejny. Vyrábí se tady také tlačenka, uzená masa, a to bok s kostí, benátecký bok, uzené kuřecí čtvrtky, uzená krkovice a pečeně. Masa se udí v konvektomatu s vyvíječem kouře za použití dřevěných štěpek. Prodejna má v sortimentu také obložené chlebíčky se salámem, se šunkou, s vejcem, alá krab, bagety se šunkou, se sýrem, salámové, z běžného pečiva i vícezrnného. Další uzeniny a lahůdky, které jsou v prodejnách, si řeznictví samo vybírá, rozhodující je kvalita a čerstvost. Denně si zákazníci mohou koupit také pokrmy z teplého pultu, a to polévku, hlavní jídlo, pečená masa, a to koleno nebo bůček, sekanou a karbanátky vyrobené v zázemí prodejny. Sekaná se vyrábí z vepřového a hovězího masa, strouhanky, soli a směsi koření. Karbanátky jsou jemnější nebo pikantní.
Jídlo je možné odnést domů v hygienických zatavených miskách. Kdo si chce ušetřit čas a mít jistotu, že nakoupí právě to, co potřebuje, si zboží může předem objednat. Pracovnici prodejny objednávku připraví a zákazník si ji ve sjednaný čas vyzvedne. Objednávat lze osobně, telefonicky nebo prostřednictvím objednávkového formuláře. V nabídce je na objednávku také maso na grilování, naložené sele, krůta a různé druhy mas, případně předuzená nebo naložená vepřová kýta.
Společnost Baxant se na trhu práce v oblasti zpracování masa pohybuje již řadu let, má dlouhodobé kontakty s masozpracujícími firmami, které využívají i možnosti najmout si vysoce kvalifikovaný personál řeznictví Baxant v době náhlého zvýšení poptávky. Tým řezníků dorazí do masozávodu s vlastním oblečením, ochrannými pomůckami a noži, a odvede kvalitní práci.