Gurmáni vědí, že není maso jako maso. Čerstvé maso je mnohem lahodnější, lépe se upravuje a je šťavnaté. Proto majitelé řeznictví, kteří chtějí mít spokojené zákazníky, tak pečlivě vybírají dodavatele. František Janeček z Rousínova z nim patří. Čerstvé maso od ověřených dodavatelů nejen prodává, ale také z něj sám vyrábí uzeniny podle tradičních receptur. Prodejna masa a uzenin na Sušilově náměstí v Rousínově je vyhlášená a zákazníci se do ní pravidelně vracejí. Kromě kvalitních výrobků oceňují také vstřícný přístup prodavačů a profesionální služby. V řeznictví Rousínov se prodávají i zabijačkové pochoutky jako jsou jitrnice, jelítka, sádlo, škvarky, tlačenka, a klobásy. Chuťově jsou výborné, dobře okořeněné a není divu, že si sem pro ně zákazníci přijíždějí i ze vzdálenějších míst. Hned se na nich pozná, že jsou vyráběné nejen s vysokou profesionalitou, ale také se zájmem o věc a snahou udělat ojedinělou pochoutku.
Pokud jde o syrové maso, určené pro přípravu jídel, v řeznictví Františka Janečka je k mání vepřové, hovězí, kuřecí, krůtí a další druhy. Nechybí ani vnitřnosti na přípravu minutek, na smažení i dušení a kosti na vydatnou polévku. Pracovníci prodejny maso rádi naporcují a nachystají tak, aby bylo připravené pro konkrétní druh jídla. Ušetří tak hospodyňce spoustu práce a starostí. Uzeniny jsou vyráběné podle tradičních receptur, bez nadměrného používaní chemických konzervantů a přísad. Šunka a párky jsou libové, vhodné i pro dietní stravování nebo pro děti. Klobásy si vybere podle chuti každý, jemné i s většími kousky masa, pikantní s pálivou paprikou a pepřem nebo jemnější s bylinkami. V létě a na podzim jdou na odbyt špekáčky a grilovací klobásy na tradiční táboráky a ohýnky, a také vepřové maso nebo kuřecí křídla, připravené přímo na grilování.