Byla by velká škoda nespojit prodloužený víkend nebo dovolenou na jižní Moravě s návštěvou vinného sklípku. Hledáte-li takové místo, kde byste rádi poseděli s přáteli, relaxovali a vyrazili na kole mezi vinice, jeďte do Penzionu Pod Kraví horou v Bořeticích. Přivítají vás vlídným slovem a širokou nabídkou vín. Po celou dobu se o vás bude starat majitel sklepa a sklepmistr, dá vám ochutnat z těch nejlepších vín, které udělal, vysvětlí vše, co vás bude kolem sklepa i výroby vín zajímat, a jeho žena připraví něco dobrého na zub. Ubytovat se s přáteli nebo s rodinou můžete v penzionu s klimatizací a Wi-fi připojením k internetu. Ubytování Bořetice je připraveno ve dvou budovách v prostorných pokojích se sociálním zařízením, ledničkou a televizí. Kapacita budovy označené písmenem A je 36 lůžek, jsou zde dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, z nichž některé mají i balkon.
V suterénu této budovy je kvelbený vinný sklep, kde se pořádají různé společenské akce pro skupiny až o šedesáti hostech. Na rodinné oslavy, prezentace firem, oslavy promoce, maturitní večírky nebo setkání bývalých spolužáků po letech či teambuldingové akce je možné zajistit cimbálovou muziku nebo harmonikáře. V létě se dá posedět na velké terase s výhledem do kraje. V budově B se může ubytovat až 21 osob, návštěvníkům jsou zde nabízeny pokoje pro jednu, dvě a tři osoby, a také dva pětilůžkové pokoje. Jeden z těchto pokojů je vybavený kuchyňkou. Také v této budově je v suterénu sklípek na pořádání společenských akcí. Pohodlně se sem vejde až třicet osob. Pro ubytované se podávají snídaně formou bohatých švédských stolů. Pro firemní školení si lze domluvit pronájem projektoru, plátna a školících prostor.
Degustace obsahují ochutnávku z osmi vzorků vín a záleží jen na hostech, jak dlouho se chtějí nebo mohou zdržet. Ke krátké degustaci, která trvá necelé dvě hodiny, se podává degustační sousto, je však možné pobýt i šest hodin, popíjet sudové víno bez omezení a dát si formou rautu studenou večeři s domácím uzeným, klobáskami, sýry, případně teplou rautovou večeři s řízky, gulášem, pečínkou a dalšími dobrotami.